Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 28 آذر 1397 - 19:35

املت تره‌فرنگی، فلفل قرمز و اسفناج | طرز تهیه املت تره فرنگی | انواع املت تره فرنگی

املت تره‌فرنگی، فلفل قرمز و اسفناج | طرز تهیه املت تره فرنگی | انواع املت تره فرنگی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

روغن زیتون  2 قاشق سوپخوری

 

فلفل قرمز خردكرده بدون دانه  1 عدد بزرگ

 

پودر زیره  1 قاشق چایخوری

 

تره‌فرنگی خردكرده  3 عدد (حدود 450 گرم)

 

نمك و فلفل سیاه  به میزان لازم

 

برگ‌های كوچك اسفناج  150 گرم

 

مغزهای برشته كرده*  3 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ  5 عدد بزرگ

 

ریحان تازه و خردكرده  1 قاشق سوپخوری

 

جعفری تازه و خردكرده  1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 طرز تهیه املت تره فرنگی:

تابه‌ مناسبی روی اجاق قرار دهید. روغن را در آن بریزید و فلفل قرمز را به مدت 6 - 8 دقیقه با حرارت متوسط در آن تفت دهید و گاه‌گاهی هم بزنید تا نرم شود. سپس زیره را بیفزائید و 1 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید.

آن‌گاه تره‌فرنگی را اضافه كنید. بعد درِ تابه را بگذارید و در حدود 5 دقیقه به آرامی بپزید تا تره‌فرنگی، نرم شود. نمك و فلفل را نیز اضافه كنید.

حالا اسفناج، ریحان و جعفری را درون آن بریزید، در تابه را بگذارید و 3-4 دقیقه بپزید. آن‌گاه مخلوط مغزها و تخم‌مرغ‌های زده را به مواد قبلی بیفزائید و صبر كنید تا تخم‌مرغ ببندد.

سپس املت را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته شود. بعد آن را به اندازه‌ی دلخواه ببرید و در ظرف مناسبی بچینید. مغزهای برشته شامل بادام، گردو و فندق می‌باشد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیاملت تره‌فرنگی، فلفل قرمز و اسفناجاملت تره فرنگیروش تهیه املت با اسفناجمواد لازم املت تره فرنگی تعداد بازديد: 854 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است