Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 21 تیر 1399 - 22:17

خورش‌ هويج و خلال‌پرتقال

خورش‌ هويج و خلال‌پرتقال

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 6 نفر

 خلال پوست پرتقال ...........1 پيمانه

آب.......... 125 ميلي ليتر (يك دوم پيمانه)

شكر ........... 70 گرم

فيلة مرغ خرد كرده ..........600 گرم

نمك و فلفل ..........به ميزان لازم

پياز سرخكرده ...........100 گرم

زنجفيل رنده كرده.........يك دوم قاشق چايخوري

زعفران حلكرده............ 3 قاشق سوپخوري

هويج خلالي خرد كرده............ 500 گرم

روغن مخصوص سرخ كردن........... به ميزان لازم

كشمش............. 40 گرم

خلال پسته............. 3 قاشق سوپخوري

خلال بادام.............. 2 قاشق سوپخوري

كره........... 50 گرم

آبليموي تازه............2-3 قاشق سوپخوري

زرشك براي تزئين ..........به ميزان لازم

 

آشپزباشی - ايران كوهستاني :

 

روش تهيه

خلال پوست پرتقال را 3 بار در آب جوش بريزيد و بجوشانيد و بعد در آب سرد نگه داريد تا تلخي آن گرفته شود. آن‌گاه خلال پرتقال را در صافي بريزيد و همراه آب (يك دوم پيمانه) و شكر در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت بجوشانيد تا خلال‌ پرتقال شيرين شود.

سپس مرغ را همراه با نمك، فلفل، پياز سرخكرده، زنجفيل رنده كرده، 1قاشق‌سوپخوري از زعفران و آب بپزيد. حالا هويج را در روغن تفت دهيد و كشمش، خلال پسته، خلال بادام، خلال پرتقال و كره را به آن بيفزائيد. اكنون مرغ را نيز درون خورش بريزيد و بگذاريد خورش بپزد و جا بيفتد. سپس آبليمو و باقيماندة زعفران را به خورش بيفزائيد و پس از چند جوش، آن را از روي حرارت برداريد. اينك خورش را براي پذيرائي، در ظرف مناسبي بريزيد و با زرشك بيارائيد و همراه با چلو ميل كنيد.

 

یادآوری

قبل از مصرف، كشمش را بشوئيد و روي هولة آشپزخانه رطوبت آن را بگيريد.

زرشك را درون روغن تفت دهيد و بعد آن را روي خورش بريزيد.

برچسب ها: خورشخورش هویجطرز تهیه خورش هویجخور هویج و خلال پرتقال تعداد بازديد: 162 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است