Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:25

خورش آلو اسفناج با مایکروویو

خورش آلو اسفناج با مایکروویو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

آلوخورشي..................150 گرم(1 پيمانه)

اسفناج................1 كيلو

روغن مايع....................2 تا 3 قاشق سوپخوري

سينة مرغ.................2 عدد(750 گرم)

نمك، فلفل، ادويه................... به ميزان لازم

پيازداغ................2 قاشق سوپخوري

آب.................يك‌دوم پيمانه

شكر.................2 قاشق سوپخوري

آب‌ليمو.....................1 قاشق سوپخوري

محلول زعفران...................2 قاشق سوپخوري

روش‌تهیه

آلو را بشوييد و از 2 ساعت قبل خيس كنيد. اسفناج را بعد از تميز كردن درشت خرد كنيد و آن را آغشته به روغن كنيد سپس داخل ظرف گودي بريزيد و ظرف را بدون درپوش به مدت 5 دقيقه با قدرت حداكثر 100 درصد در دستگاه بگذاريد سپس مرغ خرد شده را به همراه نمك، فلفل، ادويه، پيازداغ و يك‌دوم از آب به اسفناج اضافه كنيد و ظرف را با درپوش به مدت 15 تا 12 دقيقه با قدرت 100 درصد حداكثر در دستگاه بگذاريد سپس آلو را همراه آب به خورش اضافه كنيد و مجدداً  ظرف را به مدت 15 تا 20 دقيقه با قدرت 80 درصد متوسط بالا در مايكروويو قرار دهيد تا خورش جا بيافتد. 5 دقيقه به اتمام زمان پخت خورش را هم زده در آن را برداريد. شكر، آب‌ليمو و زعفران را به آن اضافه كنيد.

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای سنتیطرز تهیهخورشخورشت آلو اسفناجطرز تهیه خورشت آلو اسفناج تعداد بازديد: 212 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است