Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 18:19

خورش سُماق | طرز تهیه خورش سماق

خورش سُماق | طرز تهیه خورش سماق

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیاز جهت تهیه خورش سماق:

 لوبیا قرمز 170 گرم

 

روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم

 

سیر له كرده 5 حبه

 

پیاز خرد كرده 2 عدد

 

سینه مرغ خرد كرده 3 عدد

 

سبزی خرد كرده 500 گرم

 

(تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و شنبلیله)

 

سماق 2 قاشق سوپخوری

 

غوره 50 گرم

 

آبغوره 60 میلی‌لیتر (یك ‌چهارم پیمانه)

 

نمك به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

طرز تهیه خورش سماق:

لوبیا را بخیسانید و بپزید. آن‌گاه در قابلمه مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید. سپس مرغ را نیز درون قابلمه بریزید و قدری تفت دهید. حالا اندكی آب روی مرغ بریزید و بگذارید بپزد.

در این میان، سبزی را در روغن تفت دهید و آن را همراه با سماق، غوره، آبغوره و نمك درون خورش بریزید. اكنون لوبیا را نیز به خورش بیفزائید و خورش را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و جا بیفتد.

اینك خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و در صورت دلخواه، با برنج میل كنید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید میزان غوره و آبغوره را كم یا زیاد كنید.

 

برچسب ها: انواع خورشطرز تهیه خورشخورش سُماقخورش محلیخورش سنتیخورش ایرانی تعداد بازديد: 1645 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است