Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 20:28

خورش بادمجان با سویا و پنیر محلی

خورش بادمجان با سویا و پنیر محلی

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

خورش بادمجان با سویا و پنیر محلی

سویای درشت 50 گرم

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

آنغوزه  یكهشتم قاشق چایخوری

رب گوجهفرنگی 3 قاشق سوپخوری

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

زعفران سائیده  یكدوم قاشق چایخوری

پنیر محلی 100 گرم

بادمجان خرد كرده و سرخكرده یك كیلوگرم

نمك  1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه خورش بادمجان با سویا و پنیر محلی

ابتدا سویا را در قابلمهی كوچكی بریزید. بعد آب را بیفزائید و روی اجاق قرار دهید. سپس آن را به مدت 10 دقیقه بجوشانید. حالا سویا را در صافی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود و سپس در مقداری روغن سرخ كنید. آنگاه قابلمهی دیگری روی اجاق بگذارید و روغن را در آن بریزید.

همینكه روغن داغ شد، آنغوزه را بیفزائید و تفت دهید. بعد رب گوجهفرنگی را اضافه كنید و تفت دهید.

اكنون كمی آب، زردچوبه و زعفران را بیفزائید و حرارت را زیاد كنید تا سس غلیظ شود. حالا پنیر، سویا، بادمجان و نمك را اضافه كنید و به مدت 20 دقیقه خورش را بپزید تا جا بیفتد.

برچسب ها: طرز تهیه خورشسایت آشپزیطرز تهیه خورش بادمجانخورش سویاخورش خوشمزهپخت خورش بادمجاندستور پخت خورش بادمجان تعداد بازديد: 742 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است