Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 00:34

خورش گل‌کلم

خورش گل‌کلم

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

روغن مایع به میزان لازم

پیاز خرد کرده 1 عدد متوسط

گوشت مغز ران خرد کرده 200 گرم

رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری

زردچوبه ، فلفل سیاه و پودر هل به میزان لازم

چوب دارچین یک تکه کوچک

کره 25 گرم

گل کلم خرد کرده 300 گرم

گوجه فرنگی خرد کرده  100 گرم

آشپزباشی - نجمه درویش

در قابلمة مناسبی  قدری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید .

آنگاه گوشت  و رب را بیفزائید و حدود 5 دقیقه به تفت دادن ادامه دهید.

سپس زردچوبه، فلفل، پودر هل و چوب دارچین را به همراه مقداری آب  اضافه نمایید  و بگذارید گوشت بپزد.

حالا کره را در تابة مناسبی بریزید و گل کلم‌ها را قدری تفت دهید.

در اواخر پخت خورش، گل کلم را به همراه گوجه فرنگی به خورش اضافه  کرده و اجازه دهید خورش جا بیفتد. 

 در هنگام سرو چوب دارچین را از خورش خارج کنید.

 می‌توانید از گوجه گیلاسی بجای گوجه فرنگی خرد کرده استفاده کنید.

 مراقب باشید گوجه فرنگی‌ها له نشود

برچسب ها: انواع خورشخورش گل کلمخوراک خوشمزه زمستانیمواد لازم برای تهیه خورش گل کلمطرز تهیه خورش گل کلم تعداد بازديد: 923 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است