Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 16:45

خورش کرفس و قارچ

خورش کرفس و قارچ

shooroshirin

2 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

روغن به میزان لازم

قارچ دکمه‌ای 400 گرم

ساقه کرفس خرد کرده 8 عدد

نعنا و جعفری 200 گرم

پیازداغ 3 قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

آبغوره یک‌چهارم پیمانه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

در تابه مناسبی قدری روغن بریزید. آن‌گاه قارچ را بیفزائید و قدری تفت دهید.

قارچ را از تابه خارج کنید و کرفس، نعنا و جعفری را در تابه بریزید و روی حرارت تفت دهید.

سپس پیازداغ و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. اینک نمک، فلفل و زردچوبه را به همراه قارچ به خورشت اضافه کنید و با حرارت ملایم آن را بپزید.

در اواخر پخت آبغوره را افزوده و پس از اینکه خورش جا افتاد. آن‌ را برای پذیرائی به همراه چلو بکشید و سرو نمائید.

برچسب ها: انواع خورشآشپزباشیاعظم گلزارمنشخورش کرفس و قارچخورش سنتی ایرانیغذاهای مقرون به صرفهخورش بدون گوشتطرز تهیه خورش کرفس و قارچ تعداد بازديد: 4792 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است