Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:33

قلیه آلو (خوزستان)

قلیه آلو (خوزستان)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

لپه خیس‌کرده .....................یک‌چهارم پیمانه

بلغور گندم..................... یک‌دوم پیمانه

آلوخورشتی.................. 15 عدد

تمر هندی ..................یک بسته کوچک

پیاز نگینی‌خرد‌شده.......................... 1 عدد

گوشت گوسفندی، خرد شده................. 500 گرم

نمک، فلفل، زردچوبه و روغن................... به مقدار لازم

شکر..................... یک‌دوم پیمانه

روش‌تهیه

لپه را پخته و آب آن را دور بریزید. بلغور را هم بپزید تا لعاب بیندازد. آلو را خیس کنید. تمرهندی را هم با آب ولرم خیس کنید. پیاز را در قابلمه سرخ کنید، سپس گوشت را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید و زردچوبه و فلفل اضافه کنید و گوشت را با 2 پیمانه آب بپزید، سپس لپه، بلغور، آلو و آب تمرهندی را که صاف کرده‌اید به گوشت اضافه کرده و نمک و فلفل را اندازه کنید و اواخر پخت غذا را بچشید و در صورت نیاز شکر اضافه کرده و خورشت را جا بیندازید و با پلو سرو نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزیطرز تهیهقلیه آلوطرز تهیه قلیه آلو تعداد بازديد: 571 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است