Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 12:48

خورش مرغ با سير و انار

خورش مرغ با سير و انار

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

ران و سينه‌ي مرغ...........................5 تكه

عصاره‌ي زعفرانيك بسته...................... 10 گرمي

فلفل سياه و دارچين...................از هر كدام نصف قاشق چايخوري

زردچوبه....................يك قاشق چايخوري

هل ساييده شده.......................نصف قاشق چايخوري

زيره...........................يك‌چهارم قاشق چايخوري

روغن زيتون......................2 قاشق سوپخوري

عصاره‌ي سير......................يك بسته 10 گرمي

كره......................50 گرم

پياز داغ.....................يك‌چهارم پيمانه

انار ترش دانه كرده........................يك پيمانه

آب نارنج..................4 قاشق سوپخوري

 

روش‌تهیه

مرغ‌ها را با عصاره زعفران، فلفل سياه، دارچين، زردچوبه، هل ساييده شده، زيره، روغن زيتون و مقداري عصاره سير اليت مخلوط كرده و حدود يك ساعت کنار بگذارید تا مزه‌دار شود.

مرغ‌ها را در كره تفت داده، سپس با يك ليوان آب و روي حرارت ملايم بپزيد. مرغ پخته شده را خلال كرده و پيازداغ و انارترش را به آن افزوده و با كمي آب بگذاريد تا خوب پخته شود(15 تا 20 دقيقه).

در صورت نياز مي‌توان آب را كمي بيشتر ريخت. در انتها آب نارنج را نيز به آن بيافزاييد.

نكته:

  در صورت استفاده از قرص عصاره، به صورت جداگانه از نمك استفاده نكنيد.

  مزه‌دار كردن(بيات كردن) گوشت يا مرغ با روغن زيتون باعث نرم و لذيذ شدن آن مي‌شود.

برچسب ها: آموزش آشپزیخورش مرغانواع خورشطرز تهیهخورش انارخورش مرغ با سير و انار تعداد بازديد: 282 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است