Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 25 آذر 1396 - 23:52

خورش آلو اسفناج | طرز تهیه خورش آلو اسفناج

خورش آلو اسفناج | طرز تهیه خورش آلو اسفناج

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای پخت خورش آلو و اسفناج:

روغن مایع به میزان لازم

گوشت ماهیچه بدون استخوان (خرد كرده) 500 گرم

پیاز سرخكرده 4 قاشق سوپخوری

زردچوبه یك دوم قاشق چایخوری

آب 750 میلی لیتر (3 پیمانه)

اسفناج خرد كرده 1 كیلوگرم

آلو 250 گرم

نمك و فلفل به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

طرز تهیه خورش آلو و اسفناج:

 

روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه گوشت، پیاز و زردچوبه را بیفزائید و تفت دهید. حالا آب را بیفزائید و گوشت را بپزید. اسفناج را نیز در قدری روغن تفت دهید و پس از پخت گوشت، همراه با آلو، نمك و فلفل به گوشت بیفزائید.

اكنون حرارت را ملایم كنید تا خورش بپزد و جا بیفتد. اینك خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و همراه با چلو میل كنید.

 

برچسب ها: روش تهیه خورش آلو اسفناجآشپزی با اسفناجآشپزیطرز تهیه خورشخورش آلومواد لازم خورش آلو اسفناجخورش آلو اسفناج تعداد بازديد: 438 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است