Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 04:34

خورش تره | طرز تهیه خورش تره

خورش تره | طرز تهیه خورش تره

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیز برای تهیه خورش تره:

روغن مخصوص سرخ كردن 50 میلی‌لیتر

 

پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط

 

گوشت چرخكرده 500 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

گرد لیمو عمانی 1 قاشق چایخوری

 

تره‌ی خرد كرده 1 كیلوگرم

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق چایخوری

 

آب حدود 1 لیتر (4 پیمانه)

 

زرشك 40 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

طرز تهیه خورش تره:

روغن را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی‌رنگ شود.

آن‌گاه گوشت را بیفزائید و تفت دهید. حالا نمك، فلفل و ادویه را نیز بیفزائید و هم بزنید.

اكنون تره را درون خورش بریزید و 5 دقیقه، تفت دهید.

سپس رب گوجه‌فرنگی و آب را نیز به خورش اضافه كنید و بگذارید حدود یك ساعت بپزد و جا بیفتد.

در اواخر پخت، زرشك را به خورش بیفزائید و بلافاصله، از روی حرارت بردارید.

آن‌گاه خورش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با برنج میل كنید.

یادآوری: زرشك را بشوئید و بخیسانید. سپس آن را در صافی بریزید و به خورش بیفزائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش خورشآشپزی با گوشتخورش ترهانواع خورشتآشپزی با ترهخورشتطرز تهیه خورش تره تعداد بازديد: 988 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است