Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 تیر 1398 - 12:00

خورش گوجه سبز با قارچ

خورش گوجه سبز با قارچ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

 پیاز خرد کرده 1 عدد متوسط

روغن به میزان لازم

قارچ 500 گرم

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

نعنا و جعفری خرد کرده 500 گرم

گوجه سبز 400 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

شکر 1-2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

پیاز و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق آن را تفت دهید.

آن‌گاه قارچ را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.

سپس زردچوبه را اضافه کنید. و اندکی بعد به میزان کافی آب را بیفزائید.

حالا نعنا و جعفری را تفت دهید و به همراه گوجه‌سبز، نمک و فلفل به خورش اضافه کنید.

اینک صبر کنید تا خورش جا بیفتد. در نهایت شکر را اضافه کنید و پس از چند دقیقه خورش را در ظرف مناسبی برای پذیرائی بکشید و به همراه چلو آن را سرو نمائید.

یادآوری

از مخلوط 400گرم جعفری و 100گرم نعنا استفاده کنید.

برچسب ها: آموزش خورشآشپزباشیخورشخورش گوجه سبزشور و شیرینخورش گوجه سبز با قارچدستور تهیه خورش گوجه سبزروش تهیه خورش گوجه سبز تعداد بازديد: 46 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است