Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 2 آبان 1396 - 07:41

خورش لوبیای ارومیه | طرز تهیه خورش لوبیا

خورش لوبیای ارومیه | طرز تهیه خورش لوبیا

shooroshirin3

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیاز برای تهیه خورش لوبیای ارومیه:

لوبیا چیتی  170 گرم

روغن مایع به میزان لازم

گوشت مغز ران یا ماهیچه  400 گرم

پیازداغ 2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل به میزان لازم

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

آب جوش1 لیتر (4 پیمانه)

بادمجان سرخكرده  3 عدد

گوجه‌فرنگی حلقه‌ای خرد كرده 2 عدد

غوره 40 گرم

آبغوره 50 میلی‌‌لیتر (حدود یك چهارم پیمانه)

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری

سیب‌زمینی خلالی خرد كرده 2 عدد متوسط

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

طرز تهیه خورش لوبیای ارومیه:

لوبیا را بخیسانید و اندكی روغن، در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. آن‌گاه گوشت و پیازداغ را بیفزائید و تفت دهید. حالا فلفل، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را افزوده و 2 دقیقه‌ دیگر، تفت دهید. سپس لوبیا و آب‌جوش را هم درون خورش بریزید و روی حرارت ملایم،‌ بپزید.

اكنون بادمجان، گوجه‌فرنگی، غوره، آبغوره، نمك و زعفران را بیفزائید و بگذارید خورش جا بیفتد. در این میان، سیب‌زمینی‌ها را سرخ كنید. حالا خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و سیب‌زمینی سرخكرده را رویش بریزید.

 

برچسب ها: طرز تهیه خورشخورش لوبیای ارومیهتهيه لوبياي اروميهمواد خورش لوبياي اروميهلوبياي اروميهروش تهيه لوبياي اروميه تعداد بازديد: 759 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است