Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 مهر 1396 - 08:21

خورش شورجه | طرز تهیه خورش شورجه

خورش شورجه | طرز تهیه خورش شورجه

shooroshirin3

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه خورش شورجه:

تخم‌‌مرغ 1 عدد

ماست سفت 1 كیلوگرم

زعفران سائیده به میزان لازم

پیازداغ 10 قاشق سوپخوری

گوشت قیمه‌ای پخته 500 گرم

آب‌گوشت 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

نمك و فلفل به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

طرز تهیه خورش شورجه:

تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و با ماست و زعفران مخلوط كنید. آن‌گاه پیازداغ را در قابلمه‌ مناسبی بریزید، گوشت را بیفزائید و روی اجاق تفت دهید. اكنون آب گوشت را بیفزائید و بپزید تا آبش گرفته شود.

سپس مخلوط ماست را به آرامی به مایه‌ گوشت بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا خورش، به روغن بیفتد. حالا خورش را از روی حرارت بردارید و نمك و فلفل را به آن اضافه كنید.

 

برچسب ها: خورش شورجهآشپزي با خورش شورجهمواد لازم خورش شورجهروش تهيه خورش شورجهآموزش خورش شورجه تعداد بازديد: 418 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است