روشتهیه
پیازچه، سیر، شوید ریز خرد شده، گوشت چرخ کرده، پوست لیموترش رنده شده و نمک و فلفل را در کاسهای مخلوط کرده و خوب ورز دهید. سپس مخلوط را به 8 گلولهی مساوي تقسيم كنيد. گلولهها را روي ميز كار پهن كرده، روی 4 عدد از آنها يك ورق پنیر بگذارید. سپس 4 لایه بعدي را روي آنها قرار داده، لبهها را به هم چسبانده و محکم کنید. یک برش ژامبون را روی نیمی از هر چیزبرگر قرار داده و آنها را با خلال چوبی محکم کنید. روغن زيتون و سرکه را در کاسهای با هم مخلوط کرده و به چیزبرگرها اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه چیزبرگرها را در این چاشنی بخوابانید. سپس در سینی تختی که از قبل چرب کردهاید قرار داده، ظرف را روی سهپایه بلند فلزی قرار دهید و دستگاه را به مدت 10 تا 12 دقیقه با ترکیب گریل و مایکرو (40درصد یا 40 وات) روشن کنید. بعد از اتمام زمان، چیزبرگرها را پشت و رو کنید و فقط 5 دقیقه روی گریل تنظیم کنید.
برای تهیه سس:
خلال لیمو، خیارشور، خامه و سس مایونز را در کاسهای با هم مخلوط کرده و با چیزبرگرها سرو نمایید.
یادآوری
پوست لیموترش را با پوستگیر کاملاً نازک برش دهید تا برگرها تلخ نشود و همچنین از پوست لیموهای درشت استفاده کنید که تلخ نبوده و عطر بیشتری دارند.
اگر مشاهده کردید چیزبرگرها با زمان داده شده خوب برشته نشد، دستگاه را با گریل 5 ـ 3 دقیقه دیگر روشن کنید ( بستگی به مایکروویو شما دارد).
اگر چیزبرگرها را لای نان گذاشتید و میخواستید مجدداً گرم کنید دستگاه را با ترکیب گریل و مایکرو 20درصد (200 وات یا حداقل) روشن کنید تا نانها نرم نشود.