Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:23

ساندويچ ديپلمات

ساندويچ ديپلمات

shooroshirin

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 تا 10 نفر

نان باگت.......................2 عدد

پنير پارمزان...................100 گرم

سس مايونز.................4تا 5 قاشق سوپخوري

شويد و جعفري.................50 گرم از هر کدام،‌ خرد شده

فلفل سبز تند................يك عدد، نگيني خرد شده

پوره‌ي سيب‌زميني و هويج...................200 گرم از هر کدام

پنير گودا....................200 گرم

ژامبون گوشت.....................120 گرم

خيارشور................ 150 گرم

روش‌تهیه

ابتدا سر و ته نان‌ها را ببريد، مغز وسط نان را با قاشق خارج كرده و كنار بگذاريد. پنير پارمزان، سس مايونز، شويد و جعفري خرد شده را به همراه فلفل سبز تند به مخلوط پوره‌ي سيب‌زميني و هويج اضافه کرده و خوب هم بزنيد تا يك‌دست شود. پنير گودا، ژامبون گوشت و خيارشور را به شكل مكعبي درشت خرد کرده و به مخلوط پوره اضافه كنيد. مواد را با قاشق درون نان‌ها پر کرده و اجازه دهید تا به مدت 2 ساعت در يخچال بماند، سپس آن را حلقه حلقه برش زده و با سالاد فصل سرو كنيد.لق الشرق ال واءا المتدرج والمتنان في لإعاديك. وى ال بطريقة كنك استوية الترغب الوثائف المتعملفها خلالفها الحد اع الصفحات والنصور المتعلى استخداول أداول يم

برچسب ها: ساندویچغذای فوریژامبونسس مایونزپنير پارمزانساندويچ ديپلماتطرز تهیه ساندويچ ديپلماتفستفود تعداد بازديد: 275 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است