Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 22:45

ساندويچ دریایی

ساندويچ دریایی

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 نفر

فيله‌ي ماهي سوف بخارپز كرده.............250 گرم

كرفس خردكرده................ 2 ساقه

پيازچه‌ي خردكرده............... 2 ساقه

سس مايونز............... 3 قاشق سوپخوري

آبليمو..............1 قاشق سوپخوري

ماست خامه‌اي................ 2 قاشق سوپخوري

نمك و فلفل.............. به ميزان لازم

نان ساندويچ.................. 8 عدد كوچك

كره................ 25 گرم

جعفري خردكرده................ براي تزئين به ميزان لازم

كاهو................ براي تزئين به ميزان لازم

آشپزباشی - فاطمه درويش:

روش‌تهیه

ماهي، كرفس و پيازچه را در كاسه‌ي مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. آن‌گاه سس مايونز، آبليمو، ماست خامه‌اي، نمك و فلفل را در كاسه‌ي ديگري بريزيد و مخلوط كنيد تا سس، صاف و يكدست شود. سپس آن را به مخلوط ماهي بيفزائيد، رويش را بپوشانيد و نيم ساعت در يخچال نگه داريد. حالا كنار نان‌ها را با چاقو ببريد و قدري كره روي نان بماليد. اكنون به مقدار كافي از مايه‌ي فراهم كرده رويشان بريزيد و اندكي جعفري بپاشيد و با كاهو بيارائيد.

 

یادآوری

ماهي را بخارپز كنيد. بعد پوست و تيغش را بگيريد و آن را خرد كنيد.

 

خواص  ماهی

ماهی چرب مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا ۳ دارد. این اسیدهای چرب برای عملکرد مطلوب بدن و مغز بسیار حیاتی هستند و ریسک ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها را تا حد زیادی کاهش می‌دهند. برای تأمین امگا ۳، خوردن ماهی حداقل یک یا دو بار در هفته توصیه می‌شود.

برچسب ها: غذای دریاییساندویچطرز تهیهساندويچ دریاییطرز تهیه ساندويچ دریایی تعداد بازديد: 388 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است