Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:32

ساندویچ ژامبون با کاهو

ساندویچ ژامبون با کاهو

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

ساندویچ ژامبون با کاهو 

ژامبون خرد كرده 4 برش

نان تست 4 تكه

سس مایونز یك و یك دوم قاشق سوپخوری

برگ كاهوی بزرگ 2 عدد

گوجه‌فرنگی كوچك یك عدد

 

طرز تهیه ساندویچ ژامبون با کاهو

ابتدا ماهیتابهای را روی اجاق داغ كنید و ژامبون را در آن سرخ نمائید تا ترد و طلایی رنگ شوند. سپس آنها را روی دستمال حولهای آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیاش گرفته شود. بعد سس مایونز را روی سطح هر تكه نان بمالید. كاهو را ریز خرد كنید و گوجهفرنگی را چهار قسمت نمائید. آنگاه كاهو، گوجهفرنگی و ژامبون را روی دو تكه نان تست قرار دهید و دو تكهی دیگر نان را روی آنها بگذارید و فشار دهید. اكنون ساندویچ را به شكل دو مثلث ببرید و بلافاصله سرو كنید.

 

 

برچسب ها: ساندویچ ژامبونطرز تهیه ساندویچ ژامبونساندویچ ژامبون با کاهوانواع ژامبون تعداد بازديد: 1635 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است