Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 فروردین 1398 - 17:09

همبرگر روسی

همبرگر روسی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4نفر

گوشت راسته گوساله چرخکرده 500گرم

آب پیاز 50 میلی‌لیتر

تخم مرغ  1 عدد

آرد سوخاری 2 قاشق سوپخوری

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری

فلفل قرمز به میزان لازم

روغن به میزان لازم

نان همبرگر 3-4 عدد

مواد لازم برای تهیه سس:

پیاز ریز خرد کرده 200 گرم

سیر له کرده  1حبه

رب گوجه‌فرنگی150 گرم

سرکه سیب 50 گرم

استاک گوشت   100 گرم

هات سس 4 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - کیان رنجبر

گوشت چرخکرده، آب پیاز، تخم‌مرغ، آرد سوخاری، نمک و ادویه‌‌جات را مخلوط کنید و ورز دهید تا گوشت حالت چسبندگی پیدا کند.

آن‌گاه آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. حالا هر بار از گوشت میزان 150 گرم برداشته، در دست فرم دهید و آن را  در  روغن سرخ کنید.

سپس همبرگرها را در سس فراهم کرده قرار دهید و کمی بپزید. اینک همبرگر‌ها را در نان مخصوص قرار دهید و از سس باقیمانده رویش بریزید و با پیاز سرخکرده و سبزی دلخواه آن را بیارائید.

روش تهیه سس:

پیاز رادر روغن تفت دهید. حالا ‌سیر را بیفزائید و بعد رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. اینک سرکه، استاک گوشت و هات سس را اضافه کنید و صبر کنید تا سس بجوش آید.

برچسب ها: آشپزباشیکیان رنجبرهمبرگر روسیطرز تهیه همبرگز روسیطرز تهیه همبرگرانواع فست فودظرز تهیه انواع ساندویچ تعداد بازديد: 288 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است