Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 خرداد 1399 - 14:57

برگر گوشت

برگر گوشت

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مــواد لازم:

گوشت چرخكرده    ............ 500 گرم

پیاز رنده شده  ...........   1 عدد متوسط (80 گرم)

سیر رنده شده  .............   1 حبه

خرده نان تازه  ...............   1 پیمانه

تخم مرغ  .............. 1 عدد

سس گوجه فرنگی ............. 2 قاشق سوپخوری

فیله گوجه فرنگی خرد شده   .............. 1 عدد

نمك و فلفل  .............   به میزان لازم

آویشن ..............    یك‌دوم قاشق چایخوری

سس مخصوص گوشت  ............   یك‌چهارم پیمانه

جعفری تازه خرد شده  .................   2 قاشق سوپخوری

ساقه پیازچه برای تزیین  ................   به میزان لازم

طرز تهیه :

گوشت چرخكرده را همراه با پیاز و سیر رنده شده، خرد‌ه‌های نان تازه، تخم مرغ و سس گوجه فرنگی مخلوط كنید و به خوبی ورز دهید تا خرده‌های نان كاملا به خورد گوشت برود. سپس گوجه فرنگی را همراه با نمك و آویشن به مواد بالا اضافه كنید و با هم مخلوط نمایید. از مواد آماده شده به اندازه یك نارنگی كوچك بردارید و در دست گرد و كمی پهن كنید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس سس مخصوص گوشت را با قلم‌مو روی برگرها بمالید. در ظرفی كه امكان قرار دادن آن در مایكروویو باشد، مقداری روغن بریزید و برگرها را در آن بچینید. درِ ظرف را ببندید و با قدرت 100 درصد (900 وات) در مایكروویو به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس برگرها را برگردانید و مجددا به مدت 3 دقیقه و با قدرت

 

100 درصد (900 وات) بپزید. در این مرحله مقداری سس روی برگرها بمالید و با جعفری خردشده و ساقه پیازچه تزیین كنید.

برچسب ها: برگرآموزش آشپزیساندویچهمبرگرهمبرگر خانگیبرگر گوشتطرز تهیه همبرگر گوشتفست فودی تعداد بازديد: 112 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است