Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 17:17

ساندویچ مونت کریستو

ساندویچ  مونت کریستو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر (4 برش مثلثی)

ژامبون 8 ورق

نان تست 6 عدد

سس خردل به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

پودر سوخاری نارنجی به میزان لازم

آشپزباشی - فرخناز حاتمی

ژامبون را به اندازه نان تست برش بزنید.

آن‌گاه یک طرف نان‌های تست را با سس خردل آغشته کنید.

حالا رویش یک ورق پنیر و دو ورق ژامبون و دوباره یک ورق پنیر و نان تست که رویش سس خردل زده‌اید بگذارید.

سپس می‌توانید این کار را دو بار تکرار کنید. اینک نمک و فلفل را به تخم‌مرغ بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا ساندویچ‌ها را به تخم‌مرغ آغشته کنید، بعد در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرف ساندویچ طلایی شود.

سپس صبر کنید تا قدری ساندویچ خنک شود. آن‌گاه با کارد تیز یا کار برقی آن را برش بزنید.

در غیر این صورت پنیر از لابه‌لای ساندویچ بیرون می‌زند.

برچسب ها: ساندویچآشپزباشیفست فودشور و شیرینساندویچ مونت کریستو تعداد بازديد: 1072 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است