Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 09:02

ساندویج سبزیجات با موزارلا

ساندویج سبزیجات با موزارلا

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

روغن................. 3 قاشق سوپخوری

اسفناج خرد کرده ................ ۲۵۰ گرم

فلفل دلمه‌ای خرد کرده............... ۴ قاشق سوپخوری

گوجة خرد کرده .................یک عدد کوچک

نمک، فلفل و پودر سیر.................. به میزان لازم

پیاز ریز خرد کرده و سرخ کرده.....................2 قاشق سوپخوری

نان باگت................. 1 عدد

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا.................. ۲۰۰ - ۲۵۰ گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس

کره..................... ۵۰ گرم

آرد ..................2 قاشق سوپخوری

شیر................ ۲۰۰ میلی لیتر

خامه صبحانه ...............دو قاشق سوپخوری

نمک و فلفل............... به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو مقدم :

روش تهیه

روغن را درتابة مناسبی بریزید، اسفناج را اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید. آن‌گاه فلفل دلمه و گوجه فرنگی را اضافه کرده و ده دقیقه دیگر تفت دهید. حالا نمک، فلفل، پودر سیر و پیاز را اضافه کنید و تابه را  از روی حرارت  بردارید. سپس باگت را از پهلو به دو نیم تقسیم کرده و خمیر میانی باگت را خالی کنید. اینک از سس تهیه کرده داخل باگت‌ها را آغشته کرده و با سبزیجات پر کنید و روی مواد را با پنیر موزارلا بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 180 سانتیگراد قرار دهید تا پنیر ذوب شده و برشته شود.

روش تهیه سس: در ظرفی مناسبی کره و آرد را بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا کره آب شود و آرد در آن تفت داده و بوی خامی آن گرفته شود. آن‌گاه به یکباره شیر را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظ، صاف و یکدست شود. نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. حالا خامه را بیفزائید و مخلوط کنید.

برچسب ها: طرز تهیهساندویج سبزیجات با موزارلا تعداد بازديد: 831 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟