Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 08:48

سالاد بلغور و فلفل کبابی

سالاد بلغور و فلفل کبابی

shooroshirin6

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

بلغور گندم 200 گرم

فلفل دلمه‌اي زرد 2 عدد

لوبيا سبز خرد كرده 250 گرم

گوجه‌فرنگي 2 عدد

سير له كرده 1 حبه

جعفري خرد كرده 4 قاشق سوپخوري

نمك دريا به ميزان لازم

فلفل سياه به ميزان لازم

آجيل خرد كرده 75 گرم

(بادام هندي، پسته،‌ مغز تخمه آفتابگردان)

مواد لازم سس سالاد:

روغن زيتون 4 قاشق سوپخوري

سس خردل 1قاشق سوپخوري

سير له كرده 2 حبه

سرکه بالزاميك 1 قاشق سوپخوري

سرکه سفيد 1قاشق سوپخوري

 

آشپزباشی:اعظم گلزارمنش

روش تهيه

ابتدا بلغور را به مدت 2 ساعت بخيسانيد. آن‌گاه در صافی بريزيد حالا فلفل‌ها را روی شبكه مشبك فر قرار دهيد و آن را كبابی كنيد تا پوسته رويش سياه شود.

سپس داخل کیسه پلاستیکی قرار دهيد و بگذاريد سرد شود. اينك پوسته روي آن را جدا سازيد و قسمت گوشتی آن را خرد كنيد.

حالا لوبيا سبز را در آب جوشان 20 دقيقه بپزيد. سپس آن را زير آب سرد بگيريد و بعد گوجه‌فرنگیها را پس از فيله كردن خرد كنيد.

اكنون در ظرف مناسبی بلغور، فلفل دلمه‌ای، لوبيا سبز، گوجه‌فرنگی، سير، جعفری، نمك و فلفل را مخلوط كنيد، سپس سالاد را بيفزائيد، سالاد را در ظرف زيبائی بريزيد، رويش را با آجيل خرد كرده بيارائید.

برچسب ها: انواع سالادسالاد بلغوربلفور تعداد بازديد: 1114 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است