Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 آذر 1399 - 02:35

سالاد مرغ

سالاد مرغ

shooroshirin1

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

فیله مرغ 2 عدد

 

سیر خردكرده 1 حبه

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

فلفل یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آبلیموتازه 4 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

 

كاهو 1 بوته

 

تخم‌مرغ آبپز خردكرده 1 عدد

 

پودر خردل 1 پینچ 

 

نان تست مكعبی خردكرده 1 پیمانه

 

پنیر پارمسان رنده‌كرده یك‌چهارم پیمانه (30 گرم)

آشپزباشی – ژینوس نوروزی

 

فیله مرغ را به قطعات مناسب تقسیم كنید. سیر، نمك، فلفل، نیمی از آبلیمو و نیمی از روغن را، در ظرف مناسبی بریزید و فیله مرغ را آغشته به این مواد كنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

برای سرخ كردن فیله‌ها، در تابه‌ای، باقیمانده روغن را بریزید و مرغ را در آن تفت دهید یا روی گریل دو طرف فیله‌ها را سرخ كنید. كاهو را پس از شستن و خشك كردن با چاقو ریز خرد كنید.

در همین حال آبلیمو باقیمانده، نمك، فلفل و تخم‌مرغ آب‌پز را نیز اضافه كنید. در آخر، خردل را هم بیفزائید و با هم مخلوط سازید. بعد در ظرف سالاد؛ مرغ، كاهو و مایه بالا را با هم مخلوط نمائید و نان را در انتها اضافه كنید و روی آن پنیر بریزید.

 

برچسب ها: آموزش سالادسالادآشپزی با مرغانواع سالاددستور سالادمواد اولیه سالادطرز تهیه سالادآشپزباشیژینوس نوروزیسالاد مرغآموزش سالاد مرغ تعداد بازديد: 1090 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است