Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 12 اسفند 1402 - 16:45

سالاد باگت

سالاد باگت

shooroshirin

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 2 نفر

نان باگت نصف................... يك عدد

كنسرو ماهي تن.............. 1 قوطي

پنير خامه‌اي............ 200 گرم

خيارشور ريز خردكرده........... 1 عدد

نخود فرنگي پخته ..............50 گرم

پيازچه خردكرده ..............2 ساقه

آبليموي تازه.............. 1 قاشق چايخوري

سبزي معطر (جعفري، ترخون، ريحان)..............1 قاشق سوپخوري

نمك و فلفل ...........در صورت نياز كمي

اشپزباشی - فاطمه درويش:

روش تهيه

خمير داخل نان باگت را در آوريد و كنار بگذاريد. آن‌گاه ماهي تن را درون صافي بريزيد تا روغن اضافي‌اش جدا شود. سپس ماهي را خرد كنيد. حال پنير خامه‌اي را در ظرفي بريزيد و با چنگال آن را نرم كنيد. سپس ماهي، خيار شور، نخودفرنگي، پيازچه، آبليمو و سبزي معطر را بيفزائيد و مخلوط كنيد. اينك داخل نان را با مخلوط فراهم كرده، پر كنيد و در يخچال بگذاريد تا سرد شود. اكنون باگت را براي پذيرائي برش دهيد و در ظرف مناسبي بچينيد.

 

خواص  سبزی معطر

ما نه تنها از سبزیجات معطر برای تهیه ی غذاهایی مانند دلمه، آش و همچنین برای تزیین غذا استفاده می کنیم بلکه سبزی خوردن نیز پای ثابت سفره هایمان است. این گونه است که هم می شود از عطر و طعم آن ها لذت برد و هم از خواص بی شمارشان. سبزیجات معطر علاوه بر بو و عطر بی نظیری که دارند از خواص بیشماری هم برخوردارند . در واقع میتوانیم بگوییم که با سبزیجات معطر میشود به سلامتی سلامی دوباره کرد.

برچسب ها: سالاد باگتنان باگتسالد الویهطرز تهیه سالاد باگت تعداد بازديد: 445 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است