Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 اسفند 1402 - 08:02

سالاد كدو با زیتون سیاه

سالاد كدو با زیتون سیاه

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كدوی سبز ریز  1 كیلوگرم

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زیتون سیاه یك قوطی كوچك

 

مواد لازم برای تهیه سس

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

سركه بالزامیك  1 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

آشپزباشی

 

ابتدا كدوها را تمیز كنید و به صورت راه راه پوست بگیرید. سپس حلقه حلقه كنید و سرخ نمائید تا كمی طلائی رنگ شود. حالا كدوهای سرخكرده را در بشقاب زیبائی بچینید و روی آن نمك و فلفل بپاشید. آن‌گاه زیتون‌ها را روی كدو بچینید و آن را به مدت یك ساعت در یخچال بگذارید تا خنك شود و هنگام مصرف سالاد، از این سس استفاده كنید.

روش تهیه سس

روغن زیتون، سركه، نمك و فلفل را در كاسه كوچكی بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیسالاد کدوآشپزباشیسالاد كدو با زیتون سیاهروش تهیه سالاد کدومواد لازم سالاد کدوسالاد با زیتون سیاهسالاد با کدو تعداد بازديد: 1256 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است