Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 10:50

سالاد لوبیاچیتی و اسفناج

سالاد لوبیاچیتی و اسفناج

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

روغن زیتون.............. 4 قاشق سوپخوری

سرکة سیب.............. 2 قاشق سوپخوری

سس خردل تند............... 1 قاشق چایخوری

شکر............... 1 پینچ

نمک و فلفل سیاه............... به میزان لازم

برگ‌های ریز اسفناج.................. 350 گرم

لوبیا چیتی پخته ...............400 گرم

فیلة گوجه فرنگی خرد کرده................. 2 عدد

آووکادوی خرد کرده................ 1 عدد

آلوی چهار قاچ کرده.............. 8 عدد

پیازچة خرد کرده ...............3 ساقه

آشپزباشی - ايران كوهستاني:

روش‌تهیه

روغن زیتون، سرکة سیب، سس خردل، شکر، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه اسفناج، لوبیا‌چیتی، گوجه‌فرنگی، آووکادو، آلو و پیازچه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. حالا سس فراهم کرده را به سالاد بیفزائید و هم بزنید. اکنون سالاد را در سالادخوری بریزید.

 

یادآوری:

چنانچه آلوی تازه در دسترستان نبود، می‌توانید آن را حذف کنید.

 

خواص  اسفناج

اسفناج را باید یک سبزی همه فن حریف نامید. خواص اسفناج برای اعضای داخلی بدن و سلامت و زیبایی پوست و لاغری در کنار درمان بیماری های مختلف بخشی از دنیای پرخاصیت اسفناج است. اسفناج عموماً به عنوان «سوپر خوراکی» در نظر گرفته می شود و عموماً به عنوان سالم ترین و راحت ترین غذا برای انسان‌ها مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند با روش های مختلف خورده شود.

برچسب ها: سالاد لوبیاچیتی و اسفناجطرز تهیه سالادسالاد رژیمی تعداد بازديد: 458 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است