Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 6 مرداد 1403 - 03:30

سالاد می‌موزا (سالاد روسی)

سالاد می‌موزا (سالاد روسی)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

تخم‌مرغ آب‌پز....................... 4 عدد

کنسرو ماهی تن ...............1 قوطی

پیاز قرمز، خلالی‌نازک‌خردشده.................... 1 عدد

سس مایونز................... یک‌دوم پیمانه

خیار شور نگینی‌خردشده................ 5 عدد

پنیر گودا، رنده‌شده.................... 100 گرم

کنسرو ذرت............... 1 قوطی

نمک و فلفل................ به مقدار لازم

روش‌تهیه

زرده و سفیده تخم‌مرغ‌های آب‌پز را جداگانه رنده کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید (سعی کنید سالاد را با سلیقه درست کرده و مواد را لایه‌لایه بریزید به صورت قالبی). برای این‌که راحت‌تر برگردد داخل قالب کیسه فریزر بیندازید. ابتدا یک لایه ماهی تن، سپس پیاز و بعد یک لایه سس مایونز و سپس تخم‌مرغ (کمی از زرده‌ها را برای تزیین نگه دارید) و خیارشور، دوباره سس مایونز، پنیر و ذرت و در نهایت سس مایونز بریزید، لابه‌لای مواد هم نمک و فلفل بزنید. این کار را تا وقتی که مواد تمام شود ادامه داده و سالاد را دو ساعت در یخچال بگذارید، سپس خارج کرده و برگردانید و با زرده تخم‌مرغ، ذرت و سبزی تزیین نمایید.

برچسب ها: سالادسالاد روسیتن ماهیسس مایونزسالاد رژیمیسالاد می‌موزاطرز تهیه سالاد می‌موزا تعداد بازديد: 368 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است