Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 خرداد 1399 - 13:53

سالاد پاستای پروانه ای

سالاد پاستای پروانه ای

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

موادلازم برای 4-6 نفر :

 پاستای پروانه‌ای شكل  ..........   175 گرم

گوجه‌فرنگی متوسط  .............   6 عدد

پنیر موزارلا  .............   225 گرم

طالبی بزرگ  .............   یك عدد

برگ ریحان ساطوری  .............   دو قاشق سوپخوری

چلغوز (دانه‌ی درخت صنوبر)  ...............   دو قاشق سوپخوری

 

 مواد لازم سس :

روغن زیتون  .............   6 قاشق سوپخوری

سركه   ..........  2 قاشق سوپخوری

سركه‌ی بالزامیك  ...........   یك قاشق سوپخوری

شكر  ...........   یك پینچ

نمك و فلفل سیاه   .................  به میزان لازم

 بهناز بهنام

روش تهیه :

پاستا را بپزید و آبكش كنید. گوجه‌فرنگی و پنیر را به شكل حلقه‌ای ببرید. طالبی را پوست بگیرید و هسته‌ی آن را درآورید و از درازا برش‌های نازك بزنید. تمام مواد سس را با هم مخلوط كنید.

در ظرف موردنظر از برش گوجه‌فرنگی شروع كنید. آن‌گاه یك حلقه پنیر و بعد یك برش طالبی، یك دور كامل بچینید. پاستا را با نصف سس مخلوط كنید و در مركز ظرف بریزید و رویش ریحان ساطوری و دانه‌ی صنوبر بپاشید. بقیه‌ی سس را روی حلقه‌های پنیر و گوجه بریزید.

 

* در صورتی كه دانه‌ی صنوبر در دسترس نبود، از گردوی خرد كرده استفاده كنید.

* به جای سركه‌ی بالزامیك می‌توانید از یك قاشق سكنجبین استفاده كنید.

برچسب ها: پاستاسالاد پاستاسس پاستاپنیر موزارلاسالاد ماکارونیسالاد پاستا پروانه ایسرکه بالزامیک تعداد بازديد: 107 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است