Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 23:59

سالاد مدیترانه

سالاد مدیترانه

shooroshirin1

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

بلغور جو یا گندم 185 گرم

 

آب داغ 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

روغن زیتون  1 قاشق سوپخوری

 

سركه بالزامیك 1 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

خیار ورقه‌ای خرد كرده 2 عدد

 

فلفل سبز دلمه‌ای خرد كرده 1 عدد

 

زیتون سیاه بدون هسته 60 گرم

 

میگو پخته 185 گرم

 

پنیر فتا (سفید) مكعبی خرد كرده 125 گرم

 

ریحان خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

پوست لیمورنده كرده  2 قاشق چایخوری

گروه آشپزی

 

بلغور را بشوئید و یك شب در آب داغ بخیسانید. آن‌گاه بلغور را در صافی بریزید و به كاسه مناسبی منتقل كنید. سپس روغن زیتون، سركه بالزامیك، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

حالا خیار، فلفل دلمه‌ای، زیتون، میگو، پنیر، ریحان و پوست لیمو را در سالادخوری بریزید و بلغور را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

برچسب ها: آموزش سالادسالادانواع سالادمواد اولیه سالادطرز تهیه سالادسالاد مدیترانه تعداد بازديد: 909 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است