Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:04

سالاد خرما، سیب و انجیر

سالاد خرما، سیب و انجیر

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای ۴ نفر:

 سیب بزرگ.............. ۶ عدد

آبلیمو............  نصف لیمو

خرمای تازه............ ۱۷۵ گرم

انجیر تازه.............  ۴ عدد

ماست كم‌چرب........... ۴ قاشق سوپخوری

بادام بو داده برای تزئین................ به مقدار لازم

روش تهیه :

 سیب‌ها را پوست بگیرید، هسته‌ی آنها را خارج كنید. سپس سیب‌ها را با یك چاقوی تیز به صورت خلالی برش دهید. حالا خلال‌های سیب را در ظرفی بریزید و آبلیمو را به آن اضافه كنید. هسته‌ی خرماها را نیز بگیرید و گوشت آنها را به صورت خلالی برش دهید. سپس خلال‌های خرما را در ظرف حاوی خلال‌های سیب بریزید. خلال‌های سیب و خرما را در چهار ظرف بریزید. ساقه‌ی انجیرها را جدا كنید و روی هر كدام از آنها چهار برش بزنید. انجیرها را در وسط هر یك از ظرف‌های سالاد بگذارید و روی آنها ماست كم‌چرب بریزید و با بادام بو داده تزئین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزیسالادسالاد سیبخرماغذاهای رژیمیسالاد سیب و انجیرسالاد خرماطرز تهیه سالاد سیب و انجیر تعداد بازديد: 724 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است