Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:05

سالاد برنج

سالاد برنج

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 250 گرم

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

سس خردل 2 قاشق چایخوری

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

ذرت پخته و بدون آب 420 گرم

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرده 200 گرم

 

زیتون سیاه هسته‌گرفته و خردكرده 40 گرم

 

جعفری خردكرده یك‌دوم پیمانه

آشپزباشی

 

ابتدا برنج را آبكش كنید.

آن‌گاه روغن، سس خردل و آبلیمو را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و هم بزنید.

حالا برنج را همراه با بقیه‌ی مواد به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

اینك، سالاد را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بریزید و میل نمائید.

 

برچسب ها: انواع سالادغذای پیک نیکیسالاد برنجْآموزش سالادآموزش آشپزباشیآشپزی با سالادآشپزی پیک نیکی تعداد بازديد: 1232 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است