Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:51

سالاد گرم پاستا و پنیر

سالاد گرم پاستا و پنیر

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پاستا  375 گرم

 

نخودفرنگی پخته  200 گرم

 

نعنای خردكرده یك‌دوم پیمانه

 

ژامبون خردكرده  150 گرم

 

پوست لیموی رنده‌كرده 1قاشق سوپخوری

 

پنیر تازه و خردكرده  200 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس:

 

سس مایونز  100 گرم

 

دوغ  2 قاشق سوپخوری

 

آب لیموی تازه  2 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده 1 حبه

 

پوست لیموی رنده‌كرده 1قاشق چایخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

                   

ابتدا پاستا را در آبجوش بریزید تا نرم شود. سپس آن‌را آبكش كنید.

آن‌گاه در كاسه‌مناسبی پاستا، نخودفرنگی، نعنا، ژامبون و پوست لیمو را بریزید و مخلوط كنید.

 سپس مواد سس را در شیشه‌ای بریزید و درش را محكم ببندید و خوب تكان دهید تا مواد با یكدیگر مخلوط شوند.

 اینك سس را روی سالاد بریزید و مخلوط كنید. اكنون سالاد را برای پذیرائی در كاسه مناسبی بریزید و رویش را با پنیر بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش سالادسالادسالاد پاستاانواع سالادسالاد گرم پاستا و پنیرسالاد پنيرسالاد گرم تعداد بازديد: 1210 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است