Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 آذر 1399 - 10:04

سالاد گلابی و انار

سالاد گلابی و انار

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 کاهوی خرد کرده 1 بوته درشت

 

سیب خرد کرده 1 عدد

 

گلابی خرد کرده 1 عدد

 

خیار پوست کنده و خرد کرده 1 عدد

 

فلفل دلمه‌ای قرمز، خرد کرده  1 عدد

 

پیاز قرمز خرد کرده یک چهارم عدد

 

تخمه آفتابگردان بوداده نمکی یک سوم پیمانه

 

پسته بوداده نمکی یک سوم پیمانه

 

انار یک سوم پیمانه

 

پنیر فتای خرد کرده یک دوم پیمانه

 

مواد لازم برای تهیه سس انار:

 

ماست 150 گرم

 

سس فلفل قرمز شیرین یک چهارم پیمانه

 

آب انار 2 قاشق سوپخوری

 

سس مایونز 2 قاشق سوپخوری

 

سرکه سیب 1 قاشق سوپخوری

 

آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری

 

سس ووستر شایر یک دوم قاشق چایخوری

 

نمک و فلفل به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم- سحر سامانی

 

همه مواد سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه سس فراهم کرده را روی سالاد بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و میل کنید.

یادآوری: برای تهیه سس انار؛ همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

 

برچسب ها: انواع سالادسالاد انارسالاد گلابی و انارسالاد گلابیسالاد انار و گلابی تعداد بازديد: 812 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است