Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 مهر 1396 - 23:00

سالاد كدو سبز با انگور و فلفل

سالاد كدو سبز با انگور و فلفل

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

انگور بی‌دانه 250 گرم

 

كدو سبز مكعبی خرد كرده 6-8 عدد متوسط

 

فلفل دلمه‌ای قرمز، خرد كرده 1 عدد متوسط

 

گردوی برشته و خرد كرده 30 گرم

 

نعنای ریز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

نمك به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس

 

آبلیموی تازه 3 قاشق سوپخوری

 

پوست لیموی رنده كرده 2 قاشق چایخوری

 

زیره‌ی آسیاب‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

پاپریكا 1 قاشق چایخوری

 

سیر له كرده 1 حبه

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

فلفل قرمز یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

روغن زیتون 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- نفیسه قنبری

 

 

دانه‌های انگور را جدا سازید و هر كدام را از وسط نصف كنید و در كاسه‌ی مناسبی بریزید. آن‌گاه باقیمانده‌ی مواد لازم را با آن مخلوط كنید.

حالا روی ظرف را بپوشانید و به مدت تقریبی 51 دقیقه، در دمای محیط نگه دارید تا سالاد مزه‌دار شود.

سپس سالاد را بچشید و در صورت دلخواه اندكی نمك، بیفزائید و آن را تا هنگام مصرف، در یخچال نگه دارید.

روش تهیه‌ی سس: همه‌ی مواد لازم به‌جز روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید.

آن‌گاه روغن زیتون را آرام و پیوسته به مواد قبل بیفزائید و مرتب هم بزنید تا سس یكنواختی حاصل شود.

یادآوری: می‌توانید از انگور یاقوتی نیز در این دستور بهره بگیرید.

 

برچسب ها: آموزش سالادسالادانواع سالادسالاد میوهسالاد كدو سبز با انگور و فلفلسالاد کدوسالاد سبزیجات تعداد بازديد: 311 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است