Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 25 مهر 1398 - 08:35

سالاد بادمجان

سالاد بادمجان

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 – 6 نفر

بادمجان 2 عدد متوسط

سیر له کرده 2 حبه

فلفل دلمه‌ای رنگی 2 عدد متوسط

گوجه فرنگی 2 عدد

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

سرکه 1 قاشق سوپخوری

جعفری خرد کرده 1 قاشق سوپخوری

پودر سیر، نمک و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی - نجمه درویش

بادمجان، سیر، فلفل دلمه و گوجه‌فرنگی را کبابی کنید.

آن‌گاه پوست بادمجان و گوجه‌فرنگی را گرفته و به همراه سیر و فلفل دلمه‌ای ساتوری کنید.

حال روغن زیتون، سرکه، جعفری، پودر سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط و به مواد سالاد بیفزائید.

سپس سالاد را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و به دلخواه تزیین نمایید. 

برچسب ها: آموزش سالادسالاد بادمجانروش تهیه سالادآشپزباشیشور و شیریندستور تهیه سالاد بادمجانطرز تهیه سالاد بادمجان تعداد بازديد: 118 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است