Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 04:57

سالاد انبه

سالاد انبه

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر 

انبه خرد کرده 1 عدد

آبلیمو تازه یک‌سوم پیمانه

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد‌کرده یک دوم پیمانه

پیاز قرمز خرد کرده 1 عدد کوچک

گشنیز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

انبه را پوست بگیرید و حبه‌ای خرد کنید.

آن‌گاه آبلیمو را بیفزائید.

سپس در ظرف مناسبی فلفل، پیاز، گشنیز، نمک و فلفل قرمز را بریزید و انبه را اضافه و مخلوط نمائید.

حالا سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و سرو نمائید.

برچسب ها: آموزش سالادسالادآشپزباشیسالاد انبهشور و شیریندستور تهیه سالاد انبهروش تهیه سالاد انبهطرز تهیه سالاد انبه تعداد بازديد: 1061 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است