Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:55

سالاد جوانه ماش و سيب (گیاهی)

سالاد جوانه ماش و سيب (گیاهی)

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

چغندر 1 عدد درشت

 

سركه 1 قاشق سوپخوری

 

شكر 2 قاشق سوپخوری

 

سیب‌ درختی 2 عدد

 

هویج 1 عدد متوسط

 

جوانه‌ی ماش 100 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس

 

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

 

تخم گشنیز 10 دانه

 

فلفل سیاه 6 دانه

 

ترخون 1 شاخه

 

فلفل قرمز (چیلی) خرد كرده 2 عدد

 

آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری

 

سیر خرد كرده 1 حبه

 

زنجفیل رنده كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

پوست چغندر را بگیرید و با سركه، شكر و آب بپزید و بگذارید خنك شود. آن‌گاه پوست سیب را بگیرید و خرد كنید.

سپس پوست هویج را بگیرید و با رنده‌ی درشت رنده كنید.

حالا جوانه‌ی ماش را بشوئید و خشك كنید و همه‌ی مواد را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط نمائید. اكنون سالاد را در یخچال بگذارید تا كاملا خنك شود.

هنگام مصرف، سس را روی سالاد بریزید و میل كنید.

روش تهیه‌ی سس: همه‌ی مواد را در شیشه‌ی دردار بریزید و خوب تكان دهید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود.

 

برچسب ها: آموزش سالادانواع سالادسالاد میوهسالاد جوانه ماش و سيبسالاد جوانهغذای گیاهیسس سالاد تعداد بازديد: 1402 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است