Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 29 فروردین 1398 - 17:22

سالاد گرم مرغ و نارگیل

سالاد گرم مرغ و نارگیل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

فیلۀ مرغ پخته و خرد کرده   400 گرم

هویج خلالی خرد کرده و نیم پز کرده   2 عدد متوسط

ساقه جوان کرفس    100 گرم

شیر نارگیل    یک دوم پیمانه

پرک نارگیل     یک پیمانه

بی بی اسفناج    100 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

روش تهیه

در ظــرف منــاسبی فیلۀ مرغ،هویج،ساقه،کرفس،شیر نارگیل،پرک نارگیل و بی بی اسفناج را مخلوط کنید.

اینک سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و سرو نمائید.

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشسالاد گرمسالاد گرم مرغ و نارگیلسالاد مرغ و نارگیلمواد لازم برای تهیه سالاد مرغ و نارگیلانواع پیش غذای ساده و خوشمزهانواع سالادهای خوشمزه تعداد بازديد: 69 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است