Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 25 خرداد 1403 - 08:37

سالاد سیب‌زمینی با خمیر کلمی

سالاد سیب‌زمینی با خمیر کلمی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

سیب‌زمینی پخته و خرد کرده 300 گرم

زیره سیاه یک‌دوم قاشق چایخوری

مرغ پخته و خرد کرده  200 گرم

جعفری خرد کرده 2-3 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه سس

پیازچه ریز خرد کرده  1 عدد

سس مایونز  75 گرم

سس خردل 1 قاشق چایخوری

سرکه یک‌ونیم قاشق چایخوری

سیر له کرده 1 حبه

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

روغن زیتون یک‌ونیم قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه خمیر کلمی

آب 1 پیمانه

نمک یک دوم قاشق چایخوری

روغن مایع 4 قاشق سوپخوری

آرد 1 پیمانه

تخم‌مرغ 3-4 عدد

بیکینگ‌پودر  یک‌چهارم قاشق چایخوری

سبزیجات معطر یک‌دوم چایخوری

آشپزباشی - معصومه فلاحی

سیب‌زمینی، زیره، مرغ و جعفری را در کاسه‌ای با هم مخلوط کنید و سس را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید.

آن‌گاه در ظرف را ببندید و آن را یخچال قرار دهید. سپس مطابق شکل سر نان‌ها را برش بزنید و درون آن را با مواد پر کنید. 

در صورت تمایل روی نان‌ها را با گوجه‌ گیلاسی و زیتون بیارائید.

روش تهیه سس

پیازچه، سس مایونز، سس خردل، سرکه، سیر، نمک، فلفل و روغن زیتون را در ظرفی ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید.

روش تهیه خمیر کلمی

آب، نمک و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوش آید.

آن‌گاه آرد را یکباره بیفزائید، حرارت را ملایم کنید و خمیر را پیوسته با قاشق چوبی هم بزنید تا آب اضافی خمیر گرفته شود و خمیر از ظرف جدا گردد.

اینک اجازه دهید خمیر خنک شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید.

در این فاصله بیکینگ‌پودر و سبزی را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا خمیر را در کیسه با ماسوره ستاره‌ای بریزید و در سینی چرب کرده با فاصله شکوفه‌های به اندازه یک گردو بزنید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت یک ربع بپزید.

سپس حرارت فر را به 175 درجه سانتیگراد کاهش دهید و حدود 15-20 دقیقه دیگر نان‌ها را بپزید.

برچسب ها: آشپزباشیغذای سادهپیش غذای خوشمزهمعصومه فلاحیسالاد سیب زمینی با خمیر کلمیطرز تهیه خمیر کلمیمواد لازم برای تهیه خمیر کلمی تعداد بازديد: 1501 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است