Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 16:16

سالاد سزامو

سالاد سزامو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

كاهو  ٢٠٠ گرم

هويج خلالى خرد کرده ١ عدد

كلم قرمز  ١٠٠ گرم

جوانه ماش  ١٠٠ گرم

تربچه حلقه کرده  ٢ عدد

فيله مرغ  ٢ عدد

سركه بالزاميك   ٤ قاشق سوپخوری

كنجد ٥٠ گرم

روغن مايع  ٣ قاشق سوپخوری

ليموترش ١ عدد

روغن زيتون ٢ قاشق سوپخوری

نمك و فلفل  به میزان لازم 

آشپزباشی - سرمه جلیلی

کاهو، هويج، كلم قرمز، جوانه ماش و تربچه را در کاسه مناسبی بریزید.

آن‌گاه فیله‌های مرغ را با سرکه بالزامیک مزه‌دار کنید و در کنجد بغلتانید و در روغن فراوان سرخ کنید.

حالا سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و فیله‌ها را كنار ظرف قرار دهید و مخلوط آب ليموترش، روغن زيتون، نمك و فلفل را روی سالاد بریزید.

برچسب ها: انواع سالادآشپزباشیسرمه جلیلیپیش غذای سبکسالاد سزاموطرز تهیه سالاد سزامو تعداد بازديد: 1398 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است