Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 14 اسفند 1402 - 09:38

کاسۀ سالاد با خمیر یوفکا

کاسۀ سالاد  با خمیر  یوفکا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

نان نیمه آماده یوفکا دالیا    16ورق

کره 100 گرم

سیب زمینی استانبولی حلقه ای خرد کرده  500 گرم

خیار شور خرد کرده   150 گرم

ژامبون گوشت و قارچ خرد کرده   250 گرم

گوجه گیلاسی خرد کرده  یک پیمانه

نخود فرنگی یک پیمانه

هویج پخته و خرد کرده   یک پیمانه

نمک و فلفل  به میزان لازم

سس مایونز  به میزان لازم

سیر له کرده  1 حبه

آب لیموی تازه   یک چهارم پیمانه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

چهار ورق از نان نیمه آماده یوفکا را به کره آغشته کنید و در کاسۀ مناسبی روی هم قراردهید.

یک بار دیگر این کار را تکرار کنید،فقط اینبار نان ها را در جهت مخالف قرار دهید تا شبیه به کاسه شود.

آن گاه درون ظرف را با لوبیا پر کنید و نان را در فر گرم کرده با دمای 200 درجۀ سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.

سپس سیب زمینی،خیارشور،ژامبون،گوجه گیلاسی،نخودفرنگی،هویج،نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط سس مایونز،سیر و آبلیمو را به آن افزوده و خوب هم بزنید تا مواد بخوبی با هم ترکیب شوند.

اکنون نان یوفکای پخته و خنک شده را به آرامی از ظرف جدا کنید و سالاد فراهم کرده را درون کاسۀ یوفکا ریخته و سالاد را سرو نمائید.

لوبیا را به منظور جلوگیری از پف کردن نان در هنگام پخت،درون ظرف می ریزیم و باید پس از پخت نان آن را از ظرف خارج کنیم.

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشپیش غذای خوشمزهکاسۀ سالاد با خمیر یوفکاخمیر دالیاسالاد یوفکاسالاد در خمیر یوفکاغذای ساده و سبک تعداد بازديد: 2301 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است