Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 13:56

سالاد سیب‌زمینی و زیتون

سالاد سیب‌زمینی و زیتون

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4  نفر

سیب‌زمینی پخته و خرد کرده 850 گرم

پیاز خرد کرده 1عدد

کرفس خرد کرده 2 ساقه

جعفری خرد کرده 4 قاشق سوپخوری

زیتون خرد کرده 15 عدد

تخم‌مرغ پخته و خرد کرده 2 عدد

مواد لازم برای تهیه سس:

روغن زیتون 50 میلی‌لیتر

سرکه سفید 50 میلی‌لیتر

سس خردل 2 قاشق سوپخوری

سس مایونز یک‌دوم پیمانه

کنجد برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - فاطمه درویش

سیب‌زمینی، پیاز، کرفس، جعفری، زیتون و تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید.

آنگاه سس سالاد را روی آن بریزید و با کنجد بیارایید و میل کنید.

روش تهیه سس: تمامی مواد سس را درون شیشه بریزید و آن را تکان دهید تا با هم مخلوط شوند.

برچسب ها: سالاد سبزیجاتپیش غذاآشپزباشیفاطمه درویشسالاد تابستانیسالاد خوشمزهسالاد سیب زمینی و زیتون تعداد بازديد: 1573 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است