Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 21 آبان 1398 - 21:57

سالاد کدو سبز و پنیر

سالاد  کدو سبز و پنیر

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد  لازم برای 4 – 6 نفر

کدو سبز قلمی ریز ۵ عدد

مغز گردو ۱۵ عدد

گوجه مینیاتوری ۱۰ عدد

پیازچه ۱۰ شاخه

ساقة کرفس تازه و جوان ۱ شاخه

کنسرو ذرت ۳ قاشق سوپخوری

شوید تازه خرد کرده ۱ قاشق سوپخوری

روغن زیتون بکر یک‌چهارم پیمانه

سرکه سفید یک‌چهارم پیمانه

کنجد بوداده ۱ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل سفید به میزان لازم

پنیر فتا ۱۰۰ گرم

آشپزباشی - معصومه فلاحی

کدو‌ها را بصورت حلقه های نازک خرد کنید. آن‌گاه گردوها و گوجه‌‌فرنگی‌ها را از وسط نصف کنید.

حالا پیازچه و ساقة کرفس را بصورت نیم سانتی خرد کنید. سپس مواد فراهم کرده را به همراه شوید، روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل مخلوط کنید. اینک سالاد را یک ساعت در یخچال نگهدارید.

سپس در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با کنجد و برش‌های پنیر بیارائید.

برچسب ها: سالاد کدوآشپزباشیکدوسالاد سبزغذای رژیمیشور و شیرینسالاد کدو سبز و پنیر تعداد بازديد: 118 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است