Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:15

سالاد کرفس و مرغ

سالاد کرفس و مرغ

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری

مغز کرفس خرد کرده 1 پیمانه

فلفل دلمه‌ای ریز خرد کرده 1 پیمانه

قارچ ورقه‌اي خرد كرده یک‌دوم پیمانه

گوشت مرغ پخته شده 2 پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

آبلیمو تازه 2 قاشق سوپخوری

سس مایونز یک‌دوم پیمانه

آشپزباشی - ایران کوهستانی

روغن و پياز را در تابه بریزید و روی اجاق بگذاريد، پيوسته آن را هم بزنيد تا پياز نرم و طلایی شود.

آن‌گاه كرفس، فلفل دلمه‌ای و قارچ را بيفزائيد و روی حرارت 5 دقيقه ديگر تفت دهيد.

حالا مرغ، نمك، فلفل و آبليمو را اضافه كنيد.

اينك مواد فراهم كرده را از روي حرارت برداريد و سس مايونز را بيفزائيد و مخلوط كنيد .

سالاد را در ظرف مناسبی بريزيد و سرو نمائيد

برچسب ها: آموزش انواع سالادآشپزباشیایران کوهستانیپیش غذای سادهسالاد کرفس و مرغانواع سالادهای ساده و خوشمزه تعداد بازديد: 993 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است