Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 28 مرداد 1398 - 19:17

سالاد روکولا با پنیر

سالاد روکولا با پنیر

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4- 6 نفر 

کاهو یک‌چهارم بوته

روکولا 50 گرم

شاهی 50 گرم

نان تست 8 عدد

پنیر فتا 100 گرم 

مواد لازم برای تهیه سس سالاد

برگ نعنا 50 گرم

برگ جعفری 40 گرم

آرومات یک‌دوم قاشق چایخوری

آویشن 1 قاشق چایخوری

آبلیمو یک‌دوم پیمانه

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

برگ‌های کاهو را خرد کنید.

آن‌گاه به همراه روکولا و شاهی در ظرف مناسبی مخلوط کنید.

سپس نان‌های تست را در تستر برشته کنید.

حالا رویش پنیر بمالید.

اینک در ظرف مناسبی مخلوط سبزیجات را بریزید و نان‌های تست با پنیر را رویش قرار دهید و سالاد را به همراه سس فراهم کرده سرو نمائید.

روش تهیه سس سالاد

نعنا، جعفری، آرومات، آویشن، آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را در مخلوط‌کن بریزید و آن را میکس کنید.

برچسب ها: سالادآشپزباشیشور و شیرینسالاد روکولا با پنیرسالاد روکولاروکولادستور تهیه سالاد روکولا با پنیر تعداد بازديد: 27 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است