Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 23:32

سالاد عدس و لبو

سالاد عدس و لبو

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

عدس پخته 190 گرم

 

لبو خردكرده 1 پیمانه

 

پیازچه‌ خردكرده 5 ساقه

 

جعفری خردكرده یك‌دوم پیمانه

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس 

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو تازه  2 قاشق سوپخوری

 

سبزی معطر خشك 1 قاشق چایخوری

 

سركه‌ بالزامیك 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سرور چاووشی

 

عدس، لبو، پیازچه و جعفری را در كاسه‌ مناسبی، بریزید. آن‌گاه روغن زیتون آبلیمو، سبزی معطر و سركه‌ بالزامیك را بیفزائید و مخلوط كنید.

 اینك سالاد را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنك شود.

برچسب ها: سالادانواع سالادآشپزی با عدسسالاد عدسسالاد لبوطرز تهیه سالاد عدسمواد اولیه سالاد عدس تعداد بازديد: 1286 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است