Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 آذر 1399 - 02:32

سالاد كلم و سیب

سالاد كلم و سیب

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

سیب با پوست 2 عدد متوسط

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

پیازچه‌ی حلقه‌كرده 4 عدد

 

كلم رنده‌كرده 3 پیمانه

 

هویج درشت رنده‌كرده 1 عدد درشت

 

جعفری درشت خردكرده یك‌دوم پیمانه

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس

 

دوغ بی‌نمك 125 میلی‌لیتر

 

خامه‌ی ساده 120 گرم

 

سركه‌ی قرمز 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

ابتدا سیب را با رنده‌ی درشت رنده كنید. آن‌گاه آبلیمو را اضافه نمائید و هم بزنید.

حالا، باقی مواد را به سیب بیفزائید و به آرامی با هم مخلوط سازید. اینك سس را اضافه كنید و میل نمائید.

روش تهیه‌ی سس

تمامی مواد را در شیشه‌ی درداری بریزید، درش را محكم ببندید و تكان دهید تا كاملاً مخلوط و یكدست شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سالادانواع سالادانواع سسآموزش سسسس سالادآشپزباشیسالاد كلمسالاد سیب تعداد بازديد: 810 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است