Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 09:55

سالاد تمام رنگ

سالاد  تمام رنگ

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

خیارشور حلقه‌ای خردكرده 3 عدد

 

خیار خردكرده  2عدد

 

پیاز قرمز حلقه‌ای خردكرده 1 عدد

 

شوید تازه 1 دسته كوچك

 

سیب ‌زمینی پخته و خردكرده 500 گرم

 

لبوی پخته و خردكرده  4 عدد

 

مواد لازم برای تهیه سس

 

سیر ریزخردكرده 1 حبه

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

سركه قرمز 2 قاشق سوپخوری

 

شوید خردكرده  1 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی- هومن سلیمی

 

ابتدا یك بشقاب گرد و مناسب بردارید و خیارشور را در لبه آن بچینید. بعد دایره وسط بشقاب را با خیار تازه بپوشانید. آن‌گاه روی خیارشور و خیار سبز، پیاز را بچینید و رویش شوید بریزید.

سپس سیب‌زمینی و لبو را با هم مخلوط نمائید و روی پیاز بریزید. سالاد را در یخچال بگذارید تا كاملاً سرد شود و هنگام مصرف سس را آماده كنید و روی سالاد بریزید.

 

برچسب ها: آموزش سالادسالادروش تهیه سالادآشپزباشیهومن سلیمیسالاد تمام رنگمواد لازم سالاد تمام رنگ تعداد بازديد: 1116 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است