Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 22:01

سالاد تبوله

سالاد تبوله

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

بلغور گندم  یک‌دوم پیمانه

جعفری ساطوری یک‌دوم پیمانه

پیازچه ساطوری 2 قاشق سوپخوری

نعنا ساطوری 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

لیمو ترش 2 عدد

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

کاهو برای سرو  به میزان لازم

گوجه فرنگی خرد کرده 1 پیمانه

آشپزباشی - کیان رنجبر

بلغور را به مدت 2 ساعت در آب جوش بخیسانید. آن‌گاه در آبکش ریخته و اجازه دهید تا آبش برود.

سپس کلیه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. حالا کف ظرف یا اطراف آن را کاهو چیده و سالاد را روی آن بریزید و سرو نمائید.

برچسب ها: انواع سالادسالاد تبولهآشپزباشیطرز تهیه سالاد تبولهکیان رنجبرمواد لازم برای تهیه سالاد تبوله تعداد بازديد: 1030 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است